Created 18-Apr-20
0 photos

Ускрс је традиција. Вера. Прослава.
Обичаји пренешени са колена на колени.
Али данас ништа није као пре. Данас не могу да седнем са децом и фарбамо јаја. Да тражимо травке да их украсимо и после кувамо са луковицом.
Не.
Данас је ново време са новим правилима. Деца су само 20 минута далеко, али то је као 20 сати. Свако остаје у својој кући. Значи време је да помешамо ново и старо. Породична традиција са новом технологијом. Видео конференција и украшавање јаја. Још увек смо заједно иако нисмо заједно. Чак и јаја су била фарбана мало старом технологијом са биљкама и луковом водом, а мало са сирћем, уљем и фарбама.
Старо и ново.
~~~
Serbian Easter is this weekend. We have our own tradition of coloring eggs using interesting plants and onion shells. But... In these virus infected times we had to mix in a bit of technology into it, and get together with kids using Zoom meeting. Even eggs got mixed with combining a bit of old and a bit of new. Brown eggs with pictures are done in a traditional way, while those psychedelic ones are done with a new (for our family) way with colors, vinegar and oil.
We live in interesting times.
This gallery is empty.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: