Created 28-Nov-19
0 photos

Traveling from Redmond to South Lake Tahoe with a big winter storm approaching is not without its challenges. Learning how to set chains of (to me) new design, while snowing, in the dark, on the side of the road, would be much less pleasant experience if not for a friendly trucker who stopped and helped.
Taking the tangled chains off next day, while snowing, and on the side of the road, would be much longer ordeal without a friendly policeman who stopped, laid down on the snow to help, while I made sure that passing traffic doesn't roll over his feet sticking out.
There was nobody to help when my tire blew and I had to stop on the side of the freeway, take all the luggage out to reach the spare, and replace it. On the other hand people at Les Schwab were fast and fixed my blown tire in record time so I could continue the travel without more interruptions.
Oregonians are really friendly bunch to those in need. :)
~~~
Та једног дана кренем ја,
Нисам преш'о корак два...
На путу за Калифорнију, где смо Тина и ја пошли да прославимо ЋуркаДан са Филипом...
Орегонски камионџија нам је прискочио у помоћ да монтирам ланце за снег. Хладно, мрачно, прометно, али њему није било тешко да стане и помогне.
Орегонски полицајац нам је прискочио у помоћ да отпетљамо горе поменуте ланце када су се ухватили за осовину. Наваљао се човек у снегу док се ја нисам досетио шта је проблем и откачио унутрашњу алкицу.
Неки идиот није скинуо ланце на време, тако да су пукли на асфалту, што још не би био проблем, да се комад ланца није дохватио моје гуме коју је онда требало по кијамету мењати. Резервна је наравно била испод свих оних пртљага које сам пажљиво сложио код куће. Сва срећа, у сервису су запушили рупу и послали ме даље без да су ми и наплатили. Да нису могли запушити, тражили би да ми замену све четири гуме јер је ово џип са погоном на сва четири точка. Уффф! Замало.
Важно је да смо ипак успели да стигнемо 'без већих' проблема до језера Тахо и Филипа.
This gallery is empty.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: