Created 13-Jul-17
0 photos

We have never before seen the Whistler in summer. Our traditional Thanksgiving ski trips kept us in the state of mind where up here, only white is good and everything else is bad.
Summers are very different! Everything is green, people are biking everywhere and shorts and tees are standard attire. It takes a bit to adjust to it, but it is not hard to forget about cold and wet and get used to warm and dry. :)
Hard core skiers can ski even in July at the top on the glacier. In the same above-mentioned attire. Really cool even if somewhat limited experience when compared to the winter snow.

~~~

Зими је тешко видети људе јер су сви закукуљени у слојеве зимске одеће. Но, лети на Вистлеру се много лакше препознају три главне групе посетилаца:

МЛАДИ И ЛУДИ: Ово су већином млади, дугокоси, прљави, пијани и гласни у два ујутро, заљубљеници у спорт који ће често прихватити било који локални посао само да могу да се што дуже скијају, сноубордују или терају бицикл по планини и специјалним стазама. Без обзира на пол, већином су сви танки и испијени, али жилави и јаки. Главна тема разговора им је било шта што је везано за њихов омиљени спорт.
На пример Филип.

ЗДРАВ ЖИВОТ: Када омладина из прве групе добије у годинама а успе и да поправи финансијску крвну слику, онда често почне да се концентрише на здрав живот, чист ваздух и пентрања по планинама у скупим зимским центрима као што је овај. Ово су често брачни парови, а понекада и целе породице. Могу се препознати по томе да су сви у доброј физичкој кондицији, обучени функционално, а брзо ходају и кроз село и око језера и преко планине. Као и омладина, и они су пропутовали светом али су све платили из џепа.
На пример многе моје колеге са посла.

ТУРИСТИ: Светски познат зимски центар је нешто што 'обавезно' треба посетити. Класични туристи проведу више временна у селу, посећујући продавнице, него на планини због које су дошли. Често нити скијају нити возе бицикле, него уживају у врези и духу Вистлера заједно са остале две групе. Полако шетају кроз село и ретко се журе.
На пример нас двоје. :)

Ово истраживање гпосетилаца је рађено научном методом гледања пролазника уз кафу и сладолед, и оговарањем људи које смо видели на језику који надамо се не разумеју.
ао и остала таква истраживања, ово је веома прецизан метод поделе становништва, тако да је вероватноћа велика да неко сматра да не припада ниједној или у више ових група, или зна људе који се тешко могу овако класификовати. У том случају предлажем још једно пиће и поновну анализу ситуације. Поновити док се не сложи са нашим закључцима или схвати бесмисленост расправе. :)
This gallery is empty.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: