Thank you for your patience while we retrieve your images.
Created 6-Feb-17
24 photos

Once-a-year white event finally arrived to Redmond, allowing me to walk around with my camera and snap a few memorable snow details before they all melt away.
~~~
Једном годишње падне снег и ако одмах не кренем да сликам, пропустићу шансу да видим комшилук у белом.
Ових пар центиметара снега се можда не рачуна као прави снег у Србији, али овде где га нема тако често, и где многи возачи долазе из крајева где се снег види само на сликама, школе не раде, људи остају у кућама, фирме раде са пола радне снаге, и све се зауставља док се не изиграмо на снегу. Нема смисла куповати велике и скупе грталице за снег због тог једног дана у години. Јефтиније је и једноставније зауставити дисање за тај један дан и после наставити све по старом. :)
Night BeforeXmass LightsNot going anywhereWhite and BeautifulNiceWhite WeightDuckyHamilton's 1st Real snowHamilton's 1st Real snowHamilton's 1st Real snowHamilton's 1st Real snowHamilton's 1st Real snowHamilton's 1st Real snowSnow BasketWinter Tires - AgainAutosocked and ReadyMicrosoft SafeFragile Looking but Strong EnoughSnowstorm@MicrosoftSnow, Branches, Glass & Concrete

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: