Created 23-Sep-16
0 photos

Microsoft cares, and one of the way we are showing it was today when we went to the Jubilee store and helped them out. They have great charity program for kids and working with them here, generates more money for the organization. This of course doesn't mean we can't have a bit of fun while organizing, moving and decorating the store. Or a lot of fun. It is for a good cause, so it doesn't matter. :)
~~~
Уместо да седимо за 'пјутером, данас смо дошли да помогнемо у једној радњи кориштених ствари где цео профит иде у добротворне сврхе. Мало смо радили, мало се зезали и свима је било лепо. За сваки сат који смо радили, Микрософт ће додати још пара, тако да ће осим лепо сређене радње бити и средстава за нове програме.
Што се мене тиче, ја сам стварно уживао. Ја и колегиница Криста смо се јавили као добровољци да украсимо продавницу за следећи празник - Ноћ Вештица. Сакупили смо све што је личило на бундеву, на костура, на страшно, на наранџасто и црно, на маскирано и необично и играли се са овим великим простором како смо хтели. Нико нам се није мешао у дизајн, па смо имали комплетну креативну слободу, ограничену само са материјалом који смо нашли у радњи и радним временом. Још само да није било толико купаца који дођу и купе кревет или сто који смо таман украсили... Или су зато купили што је било лепо удешено?
This gallery is empty.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: