Thank you for your patience while we retrieve your images.
Created 20-May-13
23 photos

Nedaleko od moje kuće je jedan malezijac kupio kuću sa lepim velikim placem, srušio je (bila je stara, mala i ružna) i sada na tom mestu pravi dve nove. Prva, manja, će biti oko 380 kvadrata, dok bi druga trebala da bude oko 500. Tokom aprila su izravnali zemljište i krajem meseca počeli da grade. 2-3 čoveka su za manje od dve nedelje podigli kuću.
Neverovatno! Naravno, to je samo kostur, i mnogo će ljudi još doći da urade svoj deo posla, ali je zanimljivo gledati kako to brzo može da ide, i koliko to slabo izgleda kada se poredi sa kućom od cigala. Ovo je kao ona druga praseća kuća koju je vuk oduvao.

Kada sam prvog maja objavio prvu sliku, Doda se kladio da se neće niko useliti do oktobra ili novembra. Ja sam optimista pa sam se kladio na useljenje pre oktobra. Ko će dobiti opkladu? Videćemo, reče slepac. :)

Nove slike ću dodavati kad god budem peške prolazio i bude neke razlike.
Prizemlje je gotovo1. maj ujutro - pravi se prvi sprat, režu daske...1. maj popodne - prvi sprat ima neke zidove2. maj popodne - prvi sprat je 'gotov'Pogled iz buduće spavaće sobe na spratuSprat - iznutraKrovMetalne trake drže gornji sprat bolje nego selotejp :)Sklapa se kostur krovaIsto popodne se već pokriva krovOvde će biti druga kućaZavršava se krovKuća je sagrađena - sad samo još par detalja :)Krov je potpuno završen pa gazda gleda šta je sledećeKopačicaRovarenjeDa li ima dovoljno eksera?Фасада је скоро готоваПодлога (нове куће поред)Насеље 'Залазак Сунца'

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords: